Det syge hus blogpost

Efterlysning!

På Hillerød er min afdøde kones “dag til dag meddelelser” (som sygeplejerskerne bruger til overlevering) blevet væk. I hvert fald stopper meddelelserne den 29. januar 2013, på trods af at min kone var indlagt indtil 15. maj 2013. Se dokumentation her.

Hvis dag til meddelelser er fortsat (hvilket man må formode at de har gjort), ville der have stået i datoerne 3/5-2013 – 15/5-2013), at plejepersonalet pga overbelægning samt manglende personale ikke fik fjernet tømte dropposer i tide med skift af dropnål nærmest dagligt (8 gange på 10 dage).

Jeg er fuld af forståelse for, at den sygeplejerske (som blev så frustreret over, at det nu var gået galt med drop igen den 9/5-2013og som forlangte, at en lungecancerpatient med væskefyldt lunge skulle rulles om på siden for at få en stikpille i stedet for droppose) IKKE er interesseret i at dag til dag meddelelserne fra den periode ser offentlighedens lys. Fordi udover at fremkalde et 2 timer langt ukontrollerbart hosteanfald, samt at stikpille havnede i ‘forkert hul’, så fik den pågældende sygeplejerske ‘stuearrest’ af det øvrige personale (vi så hende ikke mere).

Den sygeplejerske som gik til ledende sygeplejerske og forlangte, at jeg blev ‘hjemsendt’ et døgn før min kone blev overflyttet til Louiselund, er selvfølgelig HELLER IKKE interesseret i, at dag til dag meddelelserne kommer frem. Fordi årsag til ‘hjemsendelse’ var, at jeg på nærmeste hold oplevede et dødsfald på stue 10, som ikke blev anmeldt til politiet, hvilket det ellers skal i følge loven.

ALLE de andre sygeplejersker på afd 0861 sagde til mig, at jeg skulle klage over de forhold, som de uhelbredeligt dødsyge patienter blev budt. Min klage er endnu ikke blevet hørt/taget alvorligt.